[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3897)
djDecks • View topic - VCI-100

djDecks

It is currently Thu Oct 18, 2018 9:03 pm
View unanswered posts
View active topics

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: VCI-100 PostPosted: Sat Apr 23, 2011 9:28 pm 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
I have two questions regarding this controller:

1) is it possible to disable the vinyl mode on both players on startup?

2) i would like to remap both tempo sliders and the 8 buttons on the bottom (play, cue, ...).

I currently use the default "checkbox" vci midi setup and it works great. is there a way to remap or overwrite bindings in this profile?

if I connect with vestax_vci100.xml, the profile changes a lot (effect knobs) so that seems like too much work or even useless.

any ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Mon Apr 25, 2011 7:29 pm 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
Vinyl_Mode doesn't seem to work. please help ;(


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Tue Apr 26, 2011 11:20 am 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
pretty please ;I


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Wed Apr 27, 2011 7:08 pm 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
The vinyl mode on startup is unfortunately something in the vci-100 firmware, and not something that can be changed from software.

If you never need scratching, you could change the xml to also pitch bend in vinyl mode.

For making modifications you indeed have to use the xml file.
If you find things still missing in the xml file that were in the native mapping, let me know.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Thu Apr 28, 2011 10:43 am 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
Allrighty, thanks a lot. Gonna dig into that xml mapping.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Tue May 17, 2011 7:24 pm 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Sat May 21, 2011 2:06 pm 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
i can't map the load a and load b buttons with the xml

what is wrong with this code?


<input>
<bytes_down>91 60 7F</bytes_down>
<bytes_up>91 60 00</bytes_up>
<type>Button</type>
<player>0</player>
<value>ExecuteScript</value>
<valuespecifier>script:plbrowse_load 1</valuespecifier>
</input>

<input>
<bytes_down>91 61 7F</bytes_down>
<bytes_up>91 61 00</bytes_up>
<type>Button</type>
<player>1</player>
<value>ExecuteScript</value>
<valuespecifier>script:plbrowse_load 2</valuespecifier>
</input>

also tried <value> Keyboard, <valuespecifier> plbrowse_load 1 and the <input_output> tags

everything else works, this doesn't :(

please help


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Sat May 21, 2011 2:18 pm 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
plbrowse_load is not a script command, but a valuespecifier belonging to the 'Keyboard' value.

<value>Keyboard</value>
<valuespecifier>plbrowse_load 1</valuespecifier>

Also, I think you can remove the '1' and '2' and simply use the 'player' field for that.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Sat May 21, 2011 2:28 pm 
Elite
User avatar

Joined: Mon Jan 21, 2008 5:52 am
Posts: 371


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VCI-100 PostPosted: Sun May 22, 2011 6:33 pm 
Regular
User avatar

Joined: Sun Nov 28, 2010 10:13 pm
Posts: 147
i can see how this should work, but it doesn't... this is my xml file:

http://www.mediafire.com/?5dsbrh2866xt58b

why won't it map those buttons? :<


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group