djDecks

It is currently Sat Sep 22, 2018 10:29 am
View unanswered posts
View active topics

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Three decks on Dj Decks ? PostPosted: Tue Feb 24, 2004 3:07 am 
Regular

Joined: Tue Feb 24, 2004 3:00 am
Posts: 15
Location: S?o Paulo - SP
Hi, i downloaded today the last version of djdecks, i need buy the phono pre amps yet ... i have a motu 828 (8in x 8out), its hard to use three decks on djdecks software ? i saw in the preferences that dont have a option for three decks.

Its Possible to use three decks ?

I read some minutes ago about the scratch amp driver for windows, i friend of mine bought this new version if you want i can send the drivers for yo.

Thanks Alot, and congratulations for your project.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Feb 24, 2004 7:25 am 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
Simply press Menu->Show Third Player to show the third player.
At the moment the output of the third player is mixed together with the second player tough. So you have to use the volume slider in the software.
Using 3 inputs and 3 inputs will be supported in a later version.

I am interested in having a look at the drivers.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Feb 24, 2004 11:11 am 
Hey zelphi , I've worked on that motu model before and I think you can use its onboard preamps - just try and plug your ttable directly into the motu and see if you can get it loud enough. Djdecks has a software riaa correction , so any preamp should do..and everything that has a sensitivity knob can be a preamp ;)


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Feb 24, 2004 11:18 am 
oh yeah , don't forget to check apply riaa corection in input/options


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Feb 24, 2004 4:35 pm 
Regular

Joined: Tue Feb 24, 2004 3:00 am
Posts: 15
Location: S?o Paulo - SP
this week yet i will put the scratch amp drivers from native instruments on the web.

Speak Soon


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group