djDecks

It is currently Fri Dec 15, 2017 9:12 am
View unanswered posts
View active topics

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hercules DJ console - 2 kanalen apart uitsturen? PostPosted: Tue Nov 27, 2007 6:28 pm 
Newbie

Joined: Tue Nov 27, 2007 6:24 pm
Posts: 3
Hey...
Ik gebruik al meer dan 2 jaar de DJ console van Hercules... Ik ben er zeer tevreden van... Ik vroeg me enkel 1 ding af:

Is het eigenlijk mogelijk om het linkse en het rechtse kanaal apart uit te sturen? (en beide kanalen dus apart op een gewoon mengpaneel te laten toekomen?)

Bijvoorbeeld Links kanaal door FRONT uitgang
en Rechts kanaal door CENTER uitgang???

Iemand enige ervaring hiermee? of toevallig iemand die weet hoe ik dit zou te weten kunnen komen???


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Nov 27, 2007 7:06 pm 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
http://djdecks.be/index.php?module=docs ... onsole.php

Enige verschil is dat je output mode 4 ipv output mode 5 moet kiezen.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Nov 27, 2007 7:52 pm 
Newbie

Joined: Tue Nov 27, 2007 6:24 pm
Posts: 3
Dat had ik inderdaad ook gezien... (alvast bedankt voor de snelle reactie)

Maar dat is met de DJ Hercules Console MK2.

Ik vroeg me af of dat ook ging met het eerste model?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Nov 27, 2007 7:56 pm 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
Het enige verschil is dat je bij de eerste versie slechts 1 input hebt, en 3 ipv 2 outputs.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Nov 27, 2007 8:45 pm 
Newbie

Joined: Tue Nov 27, 2007 6:24 pm
Posts: 3
Dus ik neem aan dat het dan wel mogelijk zou moeten zijn...

Om het linkse kanaal apart weg te sturen, en het rechtse ook, zodat het gewoon beiden apart op een gewoon mengpaneel kan, en dan voorbeluisterd kan worden op een gewoon mengpaneel... (alle 2 apart)...

Hmm da zou super zijn...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: PostPosted: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
Ja dat is normaalgezien geen probleem.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hercules DJ console - 2 kanalen apart uitsturen? PostPosted: Sun Jun 13, 2010 11:28 am 
Newbie

Joined: Sun Jun 13, 2010 11:24 am
Posts: 1
IK ben van plan om een hercules MK2 over te kopen van iemand. Weet iemand of die ook werkt met windows 7?
Geen onbelangrijk gegeven dacht ik zo;-)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hercules DJ console - 2 kanalen apart uitsturen? PostPosted: Sun Jun 13, 2010 11:42 am 
djDecks
User avatar

Joined: Wed Oct 23, 2002 1:46 pm
Posts: 6181
Location: Belgium
Ik heb 'm hier zelf vorige week nog aangesloten en dat ging prima. (met de 32-bit versie dan toch)
Ik dacht wel dat Hercules ook 64-bit drivers had, dus normaal zou het geen probleem mogen zijn.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group