djDecks

It is currently Tue Oct 17, 2017 3:46 pm
View unanswered posts
View active topics

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Automatisch fade? PostPosted: Mon Feb 15, 2010 11:36 am 
Newbie

Joined: Fri Feb 12, 2010 3:01 pm
Posts: 1
Ik heb een vraagje met betrekking tot het faden van de platen. In BPM Studio heb je de mogelijk om op een FADE-button te drukken, waarmee je de plaat direct 'automatisch' laat infaden.
In DJ DECKS lijkt het erop dat het automatisch faden alleen aan het eind van de plaat (en dus automatisch) gebeurd. Klopt dit of is de mogelijkheid wel om direct in te faden.

Wat ik wil is dus: op 3/4 van de plaat een jingle instarten; en om op faden te drukken zodat onder de jingle de plaat 'gefade' wordt.

Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen,
BLAZE


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Automatisch fade? PostPosted: Mon Feb 15, 2010 1:17 pm 
Elite
User avatar

Joined: Mon Jan 21, 2008 5:52 am
Posts: 371
BLAZE wrote:
Ik heb een vraagje met betrekking tot het faden van de platen. In BPM Studio heb je de mogelijk om op een FADE-button te drukken, waarmee je de plaat direct 'automatisch' laat infaden.
In DJ DECKS lijkt het erop dat het automatisch faden alleen aan het eind van de plaat (en dus automatisch) gebeurd. Klopt dit of is de mogelijkheid wel om direct in te faden.

Wat ik wil is dus: op 3/4 van de plaat een jingle instarten; en om op faden te drukken zodat onder de jingle de plaat 'gefade' wordt.

Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen,
BLAZE


afhankelijk van de skin die je gebruikt heb je soms een 'mixnow' button(die exact doet wat je zoekt), maar je kan die uiteraard ook toewijzen aan een toets op je keyboard, voor de jingles bied de sampler bank dan weer een oplossing :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Automatisch fade? PostPosted: Sun May 16, 2010 9:51 pm 
Newbie

Joined: Sun May 16, 2010 7:52 pm
Posts: 2
Je zou ook handmatig kunnen faden in het geval dat je ook een mengpaneel gebruikt. Kanaal A, nummer afspelen en die schuif erg laag doen. Kanaal B, jingle afspelen en die hoog zetten. Het is wat onhandig maar je bent er zo aan gewent, tenminste ik wel :P!
Dit is overigens maar een voorbeeldje hoor.. ^^


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group